Gespecialiseerde Fysiotherapie voor alle inwoners van Dubbeldam in de leeftijd van 55 jaar en ouder

Vitaliz, locatie ‘Dubbelmonde’

Vitaliz is gevestigd in Dubbelmonde. Woonzorgcentrum Dubbelmonde biedt u een veilige plek om te wonen. U hebt er alles bij de hand:

  • verzorgenden
  • verpleegkundigen
  • artsen
  • fysiotherapeuten

Samen geven wij u de zorg, ondersteuning en aandacht die u nodig hebt. Bewoners van Dubbelmonde vormen een kleinschalige gemeenschap, maar hebben tegelijk alle privacy. De verzorging en begeleiding is erop gericht u zoveel mogelijk zelf te laten doen. U blijft de regie voeren over uw leven.

Woont u in Dubbelmonde?

Woont of werkt u in woonzorgcentrum Dubbelmonde? In onze behandel- en oefenruimte behandelen wij alle bewoners en medewerkers van de verzorging-, service- en aanleunappartementen van woonzorgcentrum Dubbelmonde.

Woont u in Dubbeldam?

Ook als u in de buurt woont kunt u voor fysiotherapie bij Vitaliz ”Dubbelmonde” terecht. Wij behandelen steeds meer cliënten uit de directe omgeving die immers steeds langer zelfstandig wonen. De praktijk locatie is een uitkomst voor alle inwoners uit de omgeving van Bedrijventerrein Groene Zoom, Vissersdijk-West, Vissersdijk-Beneden, Vissersdijk-Oost, Egstraat eo, Oudendijk eo, Vissersdijk-Noord, Oud-Dubbeldam, Albert Schweitzerplaats, K. Lotsyweg, Bastion, Dubbeldam-Noord en Dubbeldam-Zuid.

Vanzelfsprekend kunt u met een machtiging ook aan huis worden behandeld.

Uw Therapeuten

Portret - Anja Dingemans - Vitaliz - Fysiotherapie - Dordrecht
Portret - Lidia Quadvlieg - Vitaliz - Fysiotherapie - Dordrecht

De fysiotherapeuten van Vitaliz Dubbelmonde zijn Anja Dingemans en Lidia Quadvlieg.

Anja voert haar praktijk op maandag en donderdag van 07:30 tot 18:00 en Lidia op dinsdag en vrijdag van 07:30 tot 18:00. Beide fysiotherapeuten zijn rechtstreeks bereikbaar: Anja 06-2047 6554 en Lidia 06-4610 3304.

Nieuwe cliënt?

Bent u een nieuwe cliënt en wilt u een eerste afspraak maken? Bel dan het afspraken bureau 070 – 616 0202 (Ma-Vr 08:00 – 18:00).