Gespecialiseerde Fysiotherapie voor alle inwoners van Sterrenburg  in de leeftijd van 55 jaar en ouder

Vitaliz, locatie ‘Het Sterrenwiel’

Per 1 juli 2014 beschikt Vitaliz over een compleet nieuwe behandelruimte in woonzorgcentrum Het Sterrenwiel.

Adresgegevens: Dalmeijerplein 80, 3318 DA Dordrecht.

Woont u in Het Sterrenwiel?

Alle bewoners van de verzorging-, service- en aanleunappartementen van Het Sterrenwiel kunnen bij Vitaliz in het woonzorgcentrum worden behandeld.

Werkt u in Het Sterrenwiel?

Alle verzorgenden van de verzorging-, service- en aanleunappartementen van Het Sterrenwiel kunnen bij Vitaliz in het woonzorgcentrum worden behandeld.

Woont u in Sterrenburg?

Op onze locatie in woonzorgcentrum Het Sterrenwiel behandelen we steeds meer wijkbewoners in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Dus woont  u nog zelfstandig in Sterrenburg 1-West, Sterrenburg 1-Oost, Waterman eo, Driehoek eo, Blaauwweg eo, Minnaertweg eo, Sportterreinen Schenkeldijk, Wittenstein eo, Mildenburg eo, Zuilenburg eo of Vredenburg eo? Dan is de gespecialiseerde fysiotherapie van Vitaliz dichtbij!

Vanzelfsprekend kunt u vanuit onze Buitenpraktijk ook aan huis worden behandeld.

Uw Therapeuten


Lisanne Venema en Letty Verschoor voeren in collegiale samenwerking de praktijk in Het Sterrenwiel.
Lisanne voert haar praktijk op maandag en donderdag van 07:30 tot 17:00. Zij is voor bij haar onder behandeling zijnde cliënten rechtstreeks bereikbaar op haar telefoonnummer: 06-1260 4689. Letty voert haar praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdag van 07:30 tot 17:00. Zij is voor onder behandeling zijnde cliënten rechtstreeks bereikbaar op haar telefoonnummer: 06-5790 8645.

Afspraak maken?

U belt 078 – 616 0202 voor het maken van een afspraak voor een eerste consult.