Lidia Quadvlieg

Evenals Anja Dingemans, Letty Verschoor, Lisanne Venema en Nicolette Vollering is Lidia een geregistreerd fysiotherapeute en al jarenlang gespecialiseerd in fysiotherapeutische zorg voor ouderen.
Daarnaast is Lidia erkend manueel therapeute (methode van der Bijl) en is zij gespecialiseerd in het behandelen van Parkinsonpatiënten en daarvoor aangesloten bij Parkinsonnet Drechtsteden.

 

Specialisaties

Naast algemeen fysiotherapeute en manueel therapeute is Lidia tevens gespecialiseerd in begeleiding van mantelzorgers en verzorgenden en de behandeling van chronische pijnklachten.
Voor zover noodzakelijk worden binnen Vitaliz, dan wel via collegiale samenwerking met derden, aanvullende specialisaties aangesproken voor de best mogelijke behandeling van uw klachten.

Locaties en werktijden

Lidia voert momenteel haar praktijk op maandag, woensdag en donderdag in woonzorgcentrum De Merwelanden en op dinsdag en vrijdag in woonzorgcentrum Dubbelmonde.
Lidia is op werkdagen (Maandag-Vrijdag) tussen 08:00 en 18:00 direct bereikbaar op haar mobiele telefoonnummer 06-4610 3304, of via haar e-mail adres.

Afspraak maken?

Bel voor een eerste afspraak:

078 – 616 0202