Lisanne Venema

Evenals Anja Dingemans, Letty Verschoor, Nicolette Vollering en Lidia Quadvlieg is Lisanne een geregistreerd fysiotherapeute en gespecialiseerd in fysiotherapeutische zorg voor ouderen.

Specialisaties

Lisanne is geriatriefysiotherapeute. Zij behandelt cliënten met een verwijzing van de geriater of via collegiale samenwerking met andere zorgprofessionals. Als geriatriefysiotherapeut is ze gespecialiseerd in de zorg voor mensen met ouderdomsziekten en ouderdomsklachten. Hierbij gaat het niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door een beroerte, dementie, artrose of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom.

Voor zover noodzakelijk worden binnen Vitaliz, dan wel via collegiale samenwerking met derden, aanvullende specialisaties aangesproken voor de best mogelijke behandeling van uw klachten.

Locaties en werktijden

Lisanne voert momenteel haar praktijk op maandag, dinsdag en donderdag in woonzorgcentrum Het Waterwiel en Het Sterrenwiel. Daarnaast verzorgt Lisanne in samenwerking met Anja Dingemans de Buitenpraktijk waarin aan onze cliënten behandeling aan huis wordt geboden in geheel Dordrecht.
Lisanne is op werkdagen (ma-vr) tussen 8:00 en 18:00 direct bereikbaar op het mobiele telefoonnummer 06 – 1074 3078 of via haar e-mailadres.

Afspraak maken?

Bel voor een eerste afspraak:

078 – 616 0202