Nicolette Vollering

Evenals Anja Dingemans, Lisanne Venema, Letty Verschoor en Lidia Quadvlieg is Nicolette een geregistreerd fysiotherapeute en gespecialiseerd in fysiotherapeutische zorg voor ouderen.

Specialisaties

Nicolette Vollinga is geriatriefysiotherapeute. Zij behandelt cliënten met een verwijzing van de geriater of via collegiale samenwerking met andere zorgprofessionals. Als geriatriefysiotherapeut is ze gespecialiseerd in de zorg voor mensen met ouderdomsziekten en ouderdomsklachten. Hierbij gaat het niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door een beroerte, dementie, artrose of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom.

Voor zover noodzakelijk worden binnen Vitaliz, dan wel via collegiale samenwerking met derden, aanvullende specialisaties aangesproken voor de best mogelijke behandeling van uw klachten.

Locaties en werktijden

Nicolette voert momenteel haar praktijk op dinsdagochtend en vrijdagochtend in woonzorgcentrum Het Waterwiel en op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag in woonzorgcentrum Het Sterrenwiel. De openingstijden zijn variabel in verband met huisbezoeken.

Nicolette is op werkdagen (ma-vr) tussen 8:00 en 18:00 direct bereikbaar op het mobiele telefoonnummer 06 – 5328 2012 of via haar e-mailadres.

Afspraak maken?

Bel voor een eerste afspraak:

078 – 616 0202